Автобояджийски услуги

Автобояджийски услуги

АВТОБОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага автобояджийски услуги в сервиза си в гр. София.
Извършваме цялостно пребоядисване на леки автомобили, бусове, джипове, камиони.
Предлагаме и авторепатурна дейност като боядисване на калници, врати, колонки, багажник, капак, прагове, брони и други детайли, джанти, тавани, капаци на огледала и други.

ЦЕНА НА ДЕТАЙЛ :
90.00-180.00лв / детайл с включени материали и труд.


ЦЕНА ЗА ЦЯЛОСТНО ПРЕБОЯДИСВАНЕ :
по договаряне

Работим 24 часа, 7 дни в седмицата – БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН !
Приемаме автомобили за боядисвае денонощно.
Фирмата издава фактури, при желание на клиента за пред застрахователни компании или отчитане на фирмен разход.

Работим с висококачествени бои и материали на различни европейски фирми.
Тонирането на боята се изършва от машина, като за най-точен избор на цвят се използва фабричният номер на боята и специализиран уред изчислява нейното стареене.

Имаме възможност за взимане на автомобили от адрес за боядисване и след извършването на услугата – обратно връщане към клиента.

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Предлагаме и изправяне на калници, врати, брони, тавани и други засегнати детайли от удар.
Изкърпване на прагове, вежди, насаждане на части от купето.
Поправяне на леко и тежкокатастрофирали автомобили.

Възможност за демонтаж на детайлите, които трябва да се боядисат с цел използване на автомобила от клиента, през авторепаратурният период. Минимално оскъпяване при демонтаж/монтаж на детайли за изправяне и боядисване.

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз

 • Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж
  by Новините Днес on November 12, 2022 at 6:35 pm

  Магазин за Акумулатори в Пловдив Денонощен магазин за акумулатори в Пловдив отвори врати за всички, които се намират на територията на града и региона. Интересното в случая е предложението за монтаж и изкупуване на стария акумулатор. Зимата е на прага на нашата врата и с нея идват проблемите свързани със стари и износени автомобилни акумулатори. Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“
  on August 30, 2022 at 7:57 pm

  Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ „Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава
  on August 30, 2022 at 7:47 pm

  Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава Преди около 20 години отидохме на екскурзии до Икарус и по-често до ЛАЗ-695. Както подсказва името, това са автобуси, произведени от Левски автомобилен завод. Възможностите за екскурзия обаче не са единственият транспорт, който носеше голям „L“ на качулката. Един от представителите на същия завод Лвов може да Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства
  on August 30, 2022 at 7:38 pm

  Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства Миете ли колата си? Най-вероятно отговорът е да. Но миете ли двигателя? Ако не, това е като да си вземеш душ, но никога да не си миеш зъбите. Така че не. Двигателят трябва да се измие. Може да се каже, че освен вас и случайния механик, никой не Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип)
  on August 30, 2022 at 7:25 pm

  В този случай, ние не се интересуваме от колата, Линкълн е Линкълн. Новият модел със сигурност не е по-лош от стария и може би дори по-добър. Тук е интересна маркетинговата технология. Любителите на киното са наясно, че има такъв филм – Линкълн за адвокат, който определено си струва да се види, ако не сте го „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип) е публикуван за пръв път в Новините Днес.