Автобояджийски услуги

Автобояджийски услуги

АВТОБОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага автобояджийски услуги в сервиза си в гр. София.
Извършваме цялостно пребоядисване на леки автомобили, бусове, джипове, камиони.
Предлагаме и авторепатурна дейност като боядисване на калници, врати, колонки, багажник, капак, прагове, брони и други детайли, джанти, тавани, капаци на огледала и други.

ЦЕНА НА ДЕТАЙЛ :
90.00-180.00лв / детайл с включени материали и труд.


ЦЕНА ЗА ЦЯЛОСТНО ПРЕБОЯДИСВАНЕ :
по договаряне

Работим 24 часа, 7 дни в седмицата – БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН !
Приемаме автомобили за боядисвае денонощно.
Фирмата издава фактури, при желание на клиента за пред застрахователни компании или отчитане на фирмен разход.

Работим с висококачествени бои и материали на различни европейски фирми.
Тонирането на боята се изършва от машина, като за най-точен избор на цвят се използва фабричният номер на боята и специализиран уред изчислява нейното стареене.

Имаме възможност за взимане на автомобили от адрес за боядисване и след извършването на услугата – обратно връщане към клиента.

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Предлагаме и изправяне на калници, врати, брони, тавани и други засегнати детайли от удар.
Изкърпване на прагове, вежди, насаждане на части от купето.
Поправяне на леко и тежкокатастрофирали автомобили.

Възможност за демонтаж на детайлите, които трябва да се боядисат с цел използване на автомобила от клиента, през авторепаратурният период. Минимално оскъпяване при демонтаж/монтаж на детайли за изправяне и боядисване.

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз

 • Ремонт на стартер – Възможни неизправности
  by Новините Днес on April 22, 2022 at 10:01 pm

  Ремонт на стартер – Възможни неизправности   Стартерът е електромеханично устройство, което понякога дефектира и тогава се извършва ремонт на стартер или замяната му с нов. Неговата функция е да подсигурява стартиране на двигателя като създава първичен въртящ момент на коляновия вал с необходимите обороти за сгъстяване на горивната смес и нейното възпламеняване. Стартери има … Ремонт на стартер – Възможни неизправности е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат
  by Новините Днес on April 13, 2022 at 1:05 am

  В дни, в които автомобилната състезателна общественост у нас е разединена и се очаква решението на Министерството на спорта за провеждането на сезона и от коя федерация, далеч във Великобритания и Лондон се състоя премиера на български екипаж и автомобил.     В посолството ни в английската столица дебютира Toyota Yaris GR на българския състезател … Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“
  by Inor on November 24, 2021 at 4:23 pm

  БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ За да станете член трябва да предложите на останалите членове преференциални цени за онова, с което се занимавате, работите или правите бизнес. Не е нужно да знаем предварително отстъпката, която ще получи. Важното е да остане доволен и да получи най-добрата цена за България и отлично обслужване. Всеки … БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Евтини акумулатори
  by Новините Днес on October 29, 2021 at 11:09 pm

  Евтини акумулатори с голяма гаранция   Странно за възприемане е, че съществуват евтини акумулатори с голяма гаранция. Понятията се изключват едно-друго, но онлайн магазин за акумулатори Ви предлага точно това! Акумулаторите, които ще намерите в техният магазин за акумулатори са на изключително ниски цени (започват от 45.00лв) без това да влияе на гаранцията, която предлагат – … Евтини акумулатори е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод !
  by Новините Днес on July 10, 2021 at 9:35 am

  България подписа меморандум с германската компания Next eGO за изгражданет на завод за електромобили у нас. Министърът на икономиката Кирил Петков и представители на фирмата показаха и тестваха колите пред медии. „Много съм горд, че една немска компания от бъдещето за електрически автомобили, която вече произвежда електромобили, ще направят основното си производство в град Ловеч. Голяма част … Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод ! е публикуван за пръв път в Новините Днес.