Зареждане на автоклиматик

Зареждане на автоклиматик

ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага зареждане на автоклиматик с фреон на адрес на клиент и в сервизите на фирмата.
Ние работим 24 часа,  7 дни в седмицата и можем да извършим профилактика и проверка на вашата климатична система на място, удобно за Вас.
Пълненето на климатик с фреон отнема време, но не е задължително да бъде извършено в сервиз, защото разполагаме с оборудване, което е мобилно и позволява зареждането на климатик да се извърши и на адрес на клиента.

ДЕНОНОЩЕН МОБИЛЕН АВТОСЕРВИЗ 

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

За поръчка на МОБИЛНА сервизна група е необходимо да уточните Вашето местонахождение, марката и моделът на автомобила или превозното средство.
Ние зареждаме с фреон следните превозни средства :

 • леки автомобили
 • лекотоварни автомобили
 • хладилни агрегати с марките : Термо Кинг, Кариер, Фригоблок
 • строителна техника
 • селскостопански машини

ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК НА АДРЕС :
24 часа, 7 дни в седмицата !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

холандски фреон

ЦЕНА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК :

НАИМЕНОВАНИЕ ЦЕНА
Диагностициране на автоклиматик 10.00лв
Дозареждане на автоклиматик с фреон R134a – Холандски 39.00лв
Цялостно зареждане с Холандски фреон R134a + Диагностициране 59.00лв
Почистване на системата от миризми 20.00лв
Посещение на място в гр. София 35.00лв
Посещение на място за региона на гр. София 50.00лв

 

*В случай, че при посещение на място се установи, че автомобилът Ви се нуждае от ремонт на климатичната система, който не може да бъде извършен на място, ще бъде необходимо приемането му в наша сервизна база.
Ремонтите на автоклиматична система зависят от сложността на проблема, марката и моделът и на автомобила.

Издаваме ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждането на автоклиматици.
Работим 24 часа, без почивен ден !
Посещаваме адреси ДЕНОНОЩНО !

 • Ремонт на стартер – Възможни неизправности
  by Новините Днес on April 22, 2022 at 10:01 pm

  Ремонт на стартер – Възможни неизправности   Стартерът е електромеханично устройство, което понякога дефектира и тогава се извършва ремонт на стартер или замяната му с нов. Неговата функция е да подсигурява стартиране на двигателя като създава първичен въртящ момент на коляновия вал с необходимите обороти за сгъстяване на горивната смес и нейното възпламеняване. Стартери има … Ремонт на стартер – Възможни неизправности е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат
  by Новините Днес on April 13, 2022 at 1:05 am

  В дни, в които автомобилната състезателна общественост у нас е разединена и се очаква решението на Министерството на спорта за провеждането на сезона и от коя федерация, далеч във Великобритания и Лондон се състоя премиера на български екипаж и автомобил.     В посолството ни в английската столица дебютира Toyota Yaris GR на българския състезател … Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“
  by Inor on November 24, 2021 at 4:23 pm

  БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ За да станете член трябва да предложите на останалите членове преференциални цени за онова, с което се занимавате, работите или правите бизнес. Не е нужно да знаем предварително отстъпката, която ще получи. Важното е да остане доволен и да получи най-добрата цена за България и отлично обслужване. Всеки … БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Евтини акумулатори
  by Новините Днес on October 29, 2021 at 11:09 pm

  Евтини акумулатори с голяма гаранция   Странно за възприемане е, че съществуват евтини акумулатори с голяма гаранция. Понятията се изключват едно-друго, но онлайн магазин за акумулатори Ви предлага точно това! Акумулаторите, които ще намерите в техният магазин за акумулатори са на изключително ниски цени (започват от 45.00лв) без това да влияе на гаранцията, която предлагат – … Евтини акумулатори е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод !
  by Новините Днес on July 10, 2021 at 9:35 am

  България подписа меморандум с германската компания Next eGO за изгражданет на завод за електромобили у нас. Министърът на икономиката Кирил Петков и представители на фирмата показаха и тестваха колите пред медии. „Много съм горд, че една немска компания от бъдещето за електрически автомобили, която вече произвежда електромобили, ще направят основното си производство в град Ловеч. Голяма част … Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод ! е публикуван за пръв път в Новините Днес.