Зареждане на автоклиматик

Зареждане на автоклиматик

ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага зареждане на автоклиматик с фреон на адрес на клиент и в сервизите на фирмата.
Ние работим 24 часа,  7 дни в седмицата и можем да извършим профилактика и проверка на вашата климатична система на място, удобно за Вас.
Пълненето на климатик с фреон отнема време, но не е задължително да бъде извършено в сервиз, защото разполагаме с оборудване, което е мобилно и позволява зареждането на климатик да се извърши и на адрес на клиента.

ДЕНОНОЩЕН МОБИЛЕН АВТОСЕРВИЗ 

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

За поръчка на МОБИЛНА сервизна група е необходимо да уточните Вашето местонахождение, марката и моделът на автомобила или превозното средство.
Ние зареждаме с фреон следните превозни средства :

 • леки автомобили
 • лекотоварни автомобили
 • хладилни агрегати с марките : Термо Кинг, Кариер, Фригоблок
 • строителна техника
 • селскостопански машини

ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК НА АДРЕС :
24 часа, 7 дни в седмицата !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

холандски фреон

ЦЕНА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК :

НАИМЕНОВАНИЕ ЦЕНА
Диагностициране на автоклиматик 10.00лв
Дозареждане на автоклиматик с фреон R134a – Холандски 39.00лв
Цялостно зареждане с Холандски фреон R134a + Диагностициране 59.00лв
Почистване на системата от миризми 20.00лв
Посещение на място в гр. София 35.00лв
Посещение на място за региона на гр. София 50.00лв

 

*В случай, че при посещение на място се установи, че автомобилът Ви се нуждае от ремонт на климатичната система, който не може да бъде извършен на място, ще бъде необходимо приемането му в наша сервизна база.
Ремонтите на автоклиматична система зависят от сложността на проблема, марката и моделът и на автомобила.

Издаваме ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждането на автоклиматици.
Работим 24 часа, без почивен ден !
Посещаваме адреси ДЕНОНОЩНО !

 • Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж
  by Новините Днес on November 12, 2022 at 6:35 pm

  Магазин за Акумулатори в Пловдив Денонощен магазин за акумулатори в Пловдив отвори врати за всички, които се намират на територията на града и региона. Интересното в случая е предложението за монтаж и изкупуване на стария акумулатор. Зимата е на прага на нашата врата и с нея идват проблемите свързани със стари и износени автомобилни акумулатори. Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“
  on August 30, 2022 at 7:57 pm

  Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ „Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава
  on August 30, 2022 at 7:47 pm

  Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава Преди около 20 години отидохме на екскурзии до Икарус и по-често до ЛАЗ-695. Както подсказва името, това са автобуси, произведени от Левски автомобилен завод. Възможностите за екскурзия обаче не са единственият транспорт, който носеше голям „L“ на качулката. Един от представителите на същия завод Лвов може да Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства
  on August 30, 2022 at 7:38 pm

  Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства Миете ли колата си? Най-вероятно отговорът е да. Но миете ли двигателя? Ако не, това е като да си вземеш душ, но никога да не си миеш зъбите. Така че не. Двигателят трябва да се измие. Може да се каже, че освен вас и случайния механик, никой не Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип)
  on August 30, 2022 at 7:25 pm

  В този случай, ние не се интересуваме от колата, Линкълн е Линкълн. Новият модел със сигурност не е по-лош от стария и може би дори по-добър. Тук е интересна маркетинговата технология. Любителите на киното са наясно, че има такъв филм – Линкълн за адвокат, който определено си струва да се види, ако не сте го „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип) е публикуван за пръв път в Новините Днес.