Ремонт на ел. стъкла

Ремонт на ел. стъкла

РЕМОНТ НА ЕЛ. СТЪКЛА

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага ремонт на ел. стъкла на адрес на клиента и в сервизните бази на фирмата.
Повредите във вашите стъкла е възможно да бъдат две – механичен проблем или електрически, много често съществуването на единият проблем довежда и до другият.
Това е дефект, който се появява почти изведнъж и не ни “предупреждава” за неговото съществуване, предварително.
Нашите екипи могат да прегледат вашите ел. стъкла и да извършат качествен ремонт на ел. стъкла – механичен или електрически.
Разполагаме с резервни части за повече марки и модели автобили 24 часа, защото имаме собствен ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ

Предлагаме следните услуги, свързани с ремонт на стъкла :

 • диагностициране на проблем
 • проверка на електро инсталацията
 • проверка на механизма
 • проверка на жило / смяна на жило и водачи
 • експресен ремонт на ел. стъкла
 • “вдигане” на изпуснали стъкла на адрес

Работим 24 часа.
Работим без почивен ден !

ДЕНОНОЩЕН МОБИЛЕН АВТОСЕРВИЗ 

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

При заявка на мобилна сервизна група за ремонт на адрес е задължително да съобщите точното си местонахождение, марката и моделът на автомобила, както и какво е довело до проблема.

 • Ремонт на стартер – Възможни неизправности
  by Новините Днес on April 22, 2022 at 10:01 pm

  Ремонт на стартер – Възможни неизправности   Стартерът е електромеханично устройство, което понякога дефектира и тогава се извършва ремонт на стартер или замяната му с нов. Неговата функция е да подсигурява стартиране на двигателя като създава първичен въртящ момент на коляновия вал с необходимите обороти за сгъстяване на горивната смес и нейното възпламеняване. Стартери има … Ремонт на стартер – Възможни неизправности е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат
  by Новините Днес on April 13, 2022 at 1:05 am

  В дни, в които автомобилната състезателна общественост у нас е разединена и се очаква решението на Министерството на спорта за провеждането на сезона и от коя федерация, далеч във Великобритания и Лондон се състоя премиера на български екипаж и автомобил.     В посолството ни в английската столица дебютира Toyota Yaris GR на българския състезател … Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“
  by Inor on November 24, 2021 at 4:23 pm

  БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ За да станете член трябва да предложите на останалите членове преференциални цени за онова, с което се занимавате, работите или правите бизнес. Не е нужно да знаем предварително отстъпката, която ще получи. Важното е да остане доволен и да получи най-добрата цена за България и отлично обслужване. Всеки … БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Евтини акумулатори
  by Новините Днес on October 29, 2021 at 11:09 pm

  Евтини акумулатори с голяма гаранция   Странно за възприемане е, че съществуват евтини акумулатори с голяма гаранция. Понятията се изключват едно-друго, но онлайн магазин за акумулатори Ви предлага точно това! Акумулаторите, които ще намерите в техният магазин за акумулатори са на изключително ниски цени (започват от 45.00лв) без това да влияе на гаранцията, която предлагат – … Евтини акумулатори е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод !
  by Новините Днес on July 10, 2021 at 9:35 am

  България подписа меморандум с германската компания Next eGO за изгражданет на завод за електромобили у нас. Министърът на икономиката Кирил Петков и представители на фирмата показаха и тестваха колите пред медии. „Много съм горд, че една немска компания от бъдещето за електрически автомобили, която вече произвежда електромобили, ще направят основното си производство в град Ловеч. Голяма част … Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод ! е публикуван за пръв път в Новините Днес.