Ремонт на ел. стъкла

Ремонт на ел. стъкла

РЕМОНТ НА ЕЛ. СТЪКЛА

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага ремонт на ел. стъкла на адрес на клиента и в сервизните бази на фирмата.
Повредите във вашите стъкла е възможно да бъдат две – механичен проблем или електрически, много често съществуването на единият проблем довежда и до другият.
Това е дефект, който се появява почти изведнъж и не ни “предупреждава” за неговото съществуване, предварително.
Нашите екипи могат да прегледат вашите ел. стъкла и да извършат качествен ремонт на ел. стъкла – механичен или електрически.
Разполагаме с резервни части за повече марки и модели автобили 24 часа, защото имаме собствен ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ

Предлагаме следните услуги, свързани с ремонт на стъкла :

 • диагностициране на проблем
 • проверка на електро инсталацията
 • проверка на механизма
 • проверка на жило / смяна на жило и водачи
 • експресен ремонт на ел. стъкла
 • “вдигане” на изпуснали стъкла на адрес

Работим 24 часа.
Работим без почивен ден !

ДЕНОНОЩЕН МОБИЛЕН АВТОСЕРВИЗ 

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

При заявка на мобилна сервизна група за ремонт на адрес е задължително да съобщите точното си местонахождение, марката и моделът на автомобила, както и какво е довело до проблема.

 • Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж
  by Новините Днес on November 12, 2022 at 6:35 pm

  Магазин за Акумулатори в Пловдив Денонощен магазин за акумулатори в Пловдив отвори врати за всички, които се намират на територията на града и региона. Интересното в случая е предложението за монтаж и изкупуване на стария акумулатор. Зимата е на прага на нашата врата и с нея идват проблемите свързани със стари и износени автомобилни акумулатори. Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“
  on August 30, 2022 at 7:57 pm

  Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ „Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава
  on August 30, 2022 at 7:47 pm

  Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава Преди около 20 години отидохме на екскурзии до Икарус и по-често до ЛАЗ-695. Както подсказва името, това са автобуси, произведени от Левски автомобилен завод. Възможностите за екскурзия обаче не са единственият транспорт, който носеше голям „L“ на качулката. Един от представителите на същия завод Лвов може да Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства
  on August 30, 2022 at 7:38 pm

  Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства Миете ли колата си? Най-вероятно отговорът е да. Но миете ли двигателя? Ако не, това е като да си вземеш душ, но никога да не си миеш зъбите. Така че не. Двигателят трябва да се измие. Може да се каже, че освен вас и случайния механик, никой не Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип)
  on August 30, 2022 at 7:25 pm

  В този случай, ние не се интересуваме от колата, Линкълн е Линкълн. Новият модел със сигурност не е по-лош от стария и може би дори по-добър. Тук е интересна маркетинговата технология. Любителите на киното са наясно, че има такъв филм – Линкълн за адвокат, който определено си струва да се види, ако не сте го „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип) е публикуван за пръв път в Новините Днес.