Ремонт на ел. стъкла

Ремонт на ел. стъкла

РЕМОНТ НА ЕЛ. СТЪКЛА

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага ремонт на ел. стъкла на адрес на клиента и в сервизните бази на фирмата.
Повредите във вашите стъкла е възможно да бъдат две – механичен проблем или електрически, много често съществуването на единият проблем довежда и до другият.
Това е дефект, който се появява почти изведнъж и не ни “предупреждава” за неговото съществуване, предварително.
Нашите екипи могат да прегледат вашите ел. стъкла и да извършат качествен ремонт на ел. стъкла – механичен или електрически.
Разполагаме с резервни части за повече марки и модели автобили 24 часа, защото имаме собствен ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ

Предлагаме следните услуги, свързани с ремонт на стъкла :

 • диагностициране на проблем
 • проверка на електро инсталацията
 • проверка на механизма
 • проверка на жило / смяна на жило и водачи
 • експресен ремонт на ел. стъкла
 • “вдигане” на изпуснали стъкла на адрес

Работим 24 часа.
Работим без почивен ден !

ДЕНОНОЩЕН МОБИЛЕН АВТОСЕРВИЗ 

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

При заявка на мобилна сервизна група за ремонт на адрес е задължително да съобщите точното си местонахождение, марката и моделът на автомобила, както и какво е довело до проблема.

 • Каква ще бъде новата Dacia Duster?
  on April 19, 2021 at 6:01 am

  Новата Dacia Duster вече е в процес на разработка. Третото поколение на кросоувъра трябва да бъде представено на… Материалът Каква ще бъде новата Dacia Duster? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • 14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима
  on April 18, 2021 at 4:01 pm

  Според LIFE SHOT, непълнолетният Иля, който само преди два дни е навършил 14 години е лицето причинило тежката… Материалът 14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Въпреки че са евтини, новите “дачии” не са опасни
  on April 18, 2021 at 11:01 am

  Наскоро, в интернет пространството се появи информация, относно новите краш тестове, проведени от Euro NCAP, в които новите… Материалът Въпреки че са евтини, новите “дачии” не са опасни е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • 125 години от създаването на първия камион
  on April 18, 2021 at 9:01 am

  Първият камион в света е създаден през 1896 г. Един от най-големите таланти в изобретенията Готлиб Даймлер търсил… Материалът 125 години от създаването на първия камион е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Все повече шофьори избират всесезонни гуми
  on April 18, 2021 at 8:01 am

  Повече от половината от европейските шофьори, които използват всесезонни гуми, ги избират поради удобството, което им предоставят, тъй… Материалът Все повече шофьори избират всесезонни гуми е публикуван за пръв път на Новините Днес.