Новините днес

Новините Днес

Препоръчваме Ви да предлагате новинарският уеб сайт НОВИНИТЕ ДНЕС , той отразява водещите новини, в момента на тяхното случване.
Интересното при него е, че освен многобройните новини, които се актуализират на всеки 30 минути, също така платформата изпраща новостите на вашият мобилен телефон или компютър.
Напълно безплатно, иновативно, полезно и без да дразни, защото може да изключите звука за тези известия, може да премахнете и вибрацията.

http://novinite-dnes.eu

Оставаме Ви да изпробвате, да прегледате техният уеб сайт и да прецените дали неговите предложения ви интересуват и дали могат да бъдат полезни за Вас.

Какво ни накара за посетим този уеб сайт за първи път?

Сигурно се чудите как сме го открили, как сме попаднали на него и защо ви го предлагаме.
Всеки ден четем новините днес, информираме се от различни източници, търсим повече и повече информация по актуални и сериозни теми.
За съжаление попадаме основно на необективни новини или пък на такива, които са вече манипулирани.
Когато за пръв път отворихме Новините днес , смятахме че този уеб сайт е същият като всички останали и ,че няма с какво да ни спечели.
Прочетохме няколко новини от него и ни направи впечатление, че няма мнобройните дразнещи реклами и досадните изкачащи прозорци, които да ни приканват към действия.
След това попаднахме на тяхното предложение да получаваме новините днес, в момента на случването им по телефона.
БЕЗПЛАТНО предложение и приехме.
От тогава, всеки ден получаваме актуалните новости на телефоните си, след това започнахме да ги получаваме и на компютрите в офиса.
Вече не ни се налага да търсим информация за това, какво се е случило днес, какви ще са промените в закона или каква е криминалната хроника.
Новините идват при нас сами, четем това което смятаме, че ни интересува.
Удобно е, полезно е, приятно е и най-вече БЕЗПЛАТНО !