Ремонт на компресор за климатик

Ремонт на компресор за климатик

РЕМОНТ НА КОМПРЕСОР ЗА КЛИМАТИК

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP предлага ремонт на компресор за климатик

Първото нещо  при проблем в автоклиматик е той да спре да работи , всеки шофьор си мисли , че климатикът е останал без фреон  , т.е. се нуждае от зареждане или дозареждане .Тогава започва търсенето на сервизи , цени, а обикновенно цената на услугата взима позиция и се спирате на един от евтините сервизи.Тук вече допускате първата грешка.
Извършваме цялостно рециклиране на компресори за автоклиматици SANDEN , DELPHI , DENSO , HARRISON , ZEXEL от автомбили , камиони , бусове , автобуси , селскостопанска техника .

Лагерa на компресора е едно от най-слабите места на климатичната система. При запалване на двигателя, лагерa на компресора се върти постоянно, независимо от това, че автоклиматика не е включен и успешно се износва дори и зимата,  когато за климатичната система дори и не се сещате. Всичко започва с лек шум от към двигателният отсек. Той може да се проявява при загрят двигател или при студен. Когато лагерът се износи прекомерно,  шумът става силен и непрекъснат, но неизбежно започва  и да се загрява, което води до прегаряне на осевото уплътнение и лаковото покритие на ел. бобината на компресора. Най-неприятното е когато лагерът блокира – в този случай освен че се къса ремъка, лагерът превърта в леглото на компресора и в някои случаи се налага подмяна на предното тяло на компресора. Практиката показва,че колкото повече шуми лагера толкова повече нараства стойността на ремонта. При смяната на лагера на компресора като начало се изтегля фреона от системата с помощта на машината за автоклиматици, след което се демонтира компресора от двигателя. С помощта на специална скоба се демонтира шайбата от компресора, на преса се сваля лагера от шайбата, след което се запресова новият лагер. Всичко се събира по обратния ред.

Предлагаме демонтаж и монтаж на компресор за климатик.
Ремонт на компресор за климатик.
Рециклиране на компресор за климатик.
Доставка на рециклиран или нов компресор за климатик.

Раборим 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP

 • Каква ще бъде новата Dacia Duster?
  on April 19, 2021 at 6:01 am

  Новата Dacia Duster вече е в процес на разработка. Третото поколение на кросоувъра трябва да бъде представено на… Материалът Каква ще бъде новата Dacia Duster? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • 14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима
  on April 18, 2021 at 4:01 pm

  Според LIFE SHOT, непълнолетният Иля, който само преди два дни е навършил 14 години е лицето причинило тежката… Материалът 14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Въпреки че са евтини, новите “дачии” не са опасни
  on April 18, 2021 at 11:01 am

  Наскоро, в интернет пространството се появи информация, относно новите краш тестове, проведени от Euro NCAP, в които новите… Материалът Въпреки че са евтини, новите “дачии” не са опасни е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • 125 години от създаването на първия камион
  on April 18, 2021 at 9:01 am

  Първият камион в света е създаден през 1896 г. Един от най-големите таланти в изобретенията Готлиб Даймлер търсил… Материалът 125 години от създаването на първия камион е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Все повече шофьори избират всесезонни гуми
  on April 18, 2021 at 8:01 am

  Повече от половината от европейските шофьори, които използват всесезонни гуми, ги избират поради удобството, което им предоставят, тъй… Материалът Все повече шофьори избират всесезонни гуми е публикуван за пръв път на Новините Днес.