Ремонт на компресор за климатик

Ремонт на компресор за климатик

РЕМОНТ НА КОМПРЕСОР ЗА КЛИМАТИК

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP предлага ремонт на компресор за климатик

Първото нещо  при проблем в автоклиматик е той да спре да работи , всеки шофьор си мисли , че климатикът е останал без фреон  , т.е. се нуждае от зареждане или дозареждане .Тогава започва търсенето на сервизи , цени, а обикновенно цената на услугата взима позиция и се спирате на един от евтините сервизи.Тук вече допускате първата грешка.
Извършваме цялостно рециклиране на компресори за автоклиматици SANDEN , DELPHI , DENSO , HARRISON , ZEXEL от автомбили , камиони , бусове , автобуси , селскостопанска техника .

Лагерa на компресора е едно от най-слабите места на климатичната система. При запалване на двигателя, лагерa на компресора се върти постоянно, независимо от това, че автоклиматика не е включен и успешно се износва дори и зимата,  когато за климатичната система дори и не се сещате. Всичко започва с лек шум от към двигателният отсек. Той може да се проявява при загрят двигател или при студен. Когато лагерът се износи прекомерно,  шумът става силен и непрекъснат, но неизбежно започва  и да се загрява, което води до прегаряне на осевото уплътнение и лаковото покритие на ел. бобината на компресора. Най-неприятното е когато лагерът блокира – в този случай освен че се къса ремъка, лагерът превърта в леглото на компресора и в някои случаи се налага подмяна на предното тяло на компресора. Практиката показва,че колкото повече шуми лагера толкова повече нараства стойността на ремонта. При смяната на лагера на компресора като начало се изтегля фреона от системата с помощта на машината за автоклиматици, след което се демонтира компресора от двигателя. С помощта на специална скоба се демонтира шайбата от компресора, на преса се сваля лагера от шайбата, след което се запресова новият лагер. Всичко се събира по обратния ред.

Предлагаме демонтаж и монтаж на компресор за климатик.
Ремонт на компресор за климатик.
Рециклиране на компресор за климатик.
Доставка на рециклиран или нов компресор за климатик.

Раборим 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP

 • Ремонт на стартер – Възможни неизправности
  by Новините Днес on April 22, 2022 at 10:01 pm

  Ремонт на стартер – Възможни неизправности   Стартерът е електромеханично устройство, което понякога дефектира и тогава се извършва ремонт на стартер или замяната му с нов. Неговата функция е да подсигурява стартиране на двигателя като създава първичен въртящ момент на коляновия вал с необходимите обороти за сгъстяване на горивната смес и нейното възпламеняване. Стартери има … Ремонт на стартер – Възможни неизправности е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат
  by Новините Днес on April 13, 2022 at 1:05 am

  В дни, в които автомобилната състезателна общественост у нас е разединена и се очаква решението на Министерството на спорта за провеждането на сезона и от коя федерация, далеч във Великобритания и Лондон се състоя премиера на български екипаж и автомобил.     В посолството ни в английската столица дебютира Toyota Yaris GR на българския състезател … Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“
  by Inor on November 24, 2021 at 4:23 pm

  БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ За да станете член трябва да предложите на останалите членове преференциални цени за онова, с което се занимавате, работите или правите бизнес. Не е нужно да знаем предварително отстъпката, която ще получи. Важното е да остане доволен и да получи най-добрата цена за България и отлично обслужване. Всеки … БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Евтини акумулатори
  by Новините Днес on October 29, 2021 at 11:09 pm

  Евтини акумулатори с голяма гаранция   Странно за възприемане е, че съществуват евтини акумулатори с голяма гаранция. Понятията се изключват едно-друго, но онлайн магазин за акумулатори Ви предлага точно това! Акумулаторите, които ще намерите в техният магазин за акумулатори са на изключително ниски цени (започват от 45.00лв) без това да влияе на гаранцията, която предлагат – … Евтини акумулатори е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод !
  by Новините Днес on July 10, 2021 at 9:35 am

  България подписа меморандум с германската компания Next eGO за изгражданет на завод за електромобили у нас. Министърът на икономиката Кирил Петков и представители на фирмата показаха и тестваха колите пред медии. „Много съм горд, че една немска компания от бъдещето за електрически автомобили, която вече произвежда електромобили, ще направят основното си производство в град Ловеч. Голяма част … Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод ! е публикуван за пръв път в Новините Днес.