Ремонт на компресор за климатик

Ремонт на компресор за климатик

РЕМОНТ НА КОМПРЕСОР ЗА КЛИМАТИК

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP предлага ремонт на компресор за климатик

Първото нещо  при проблем в автоклиматик е той да спре да работи , всеки шофьор си мисли , че климатикът е останал без фреон  , т.е. се нуждае от зареждане или дозареждане .Тогава започва търсенето на сервизи , цени, а обикновенно цената на услугата взима позиция и се спирате на един от евтините сервизи.Тук вече допускате първата грешка.
Извършваме цялостно рециклиране на компресори за автоклиматици SANDEN , DELPHI , DENSO , HARRISON , ZEXEL от автомбили , камиони , бусове , автобуси , селскостопанска техника .

Лагерa на компресора е едно от най-слабите места на климатичната система. При запалване на двигателя, лагерa на компресора се върти постоянно, независимо от това, че автоклиматика не е включен и успешно се износва дори и зимата,  когато за климатичната система дори и не се сещате. Всичко започва с лек шум от към двигателният отсек. Той може да се проявява при загрят двигател или при студен. Когато лагерът се износи прекомерно,  шумът става силен и непрекъснат, но неизбежно започва  и да се загрява, което води до прегаряне на осевото уплътнение и лаковото покритие на ел. бобината на компресора. Най-неприятното е когато лагерът блокира – в този случай освен че се къса ремъка, лагерът превърта в леглото на компресора и в някои случаи се налага подмяна на предното тяло на компресора. Практиката показва,че колкото повече шуми лагера толкова повече нараства стойността на ремонта. При смяната на лагера на компресора като начало се изтегля фреона от системата с помощта на машината за автоклиматици, след което се демонтира компресора от двигателя. С помощта на специална скоба се демонтира шайбата от компресора, на преса се сваля лагера от шайбата, след което се запресова новият лагер. Всичко се събира по обратния ред.

Предлагаме демонтаж и монтаж на компресор за климатик.
Ремонт на компресор за климатик.
Рециклиране на компресор за климатик.
Доставка на рециклиран или нов компресор за климатик.

Раборим 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP

 • Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж
  by Новините Днес on November 12, 2022 at 6:35 pm

  Магазин за Акумулатори в Пловдив Денонощен магазин за акумулатори в Пловдив отвори врати за всички, които се намират на територията на града и региона. Интересното в случая е предложението за монтаж и изкупуване на стария акумулатор. Зимата е на прага на нашата врата и с нея идват проблемите свързани със стари и износени автомобилни акумулатори. Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“
  on August 30, 2022 at 7:57 pm

  Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ „Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава
  on August 30, 2022 at 7:47 pm

  Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава Преди около 20 години отидохме на екскурзии до Икарус и по-често до ЛАЗ-695. Както подсказва името, това са автобуси, произведени от Левски автомобилен завод. Възможностите за екскурзия обаче не са единственият транспорт, който носеше голям „L“ на качулката. Един от представителите на същия завод Лвов може да Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства
  on August 30, 2022 at 7:38 pm

  Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства Миете ли колата си? Най-вероятно отговорът е да. Но миете ли двигателя? Ако не, това е като да си вземеш душ, но никога да не си миеш зъбите. Така че не. Двигателят трябва да се измие. Може да се каже, че освен вас и случайния механик, никой не Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип)
  on August 30, 2022 at 7:25 pm

  В този случай, ние не се интересуваме от колата, Линкълн е Линкълн. Новият модел със сигурност не е по-лош от стария и може би дори по-добър. Тук е интересна маркетинговата технология. Любителите на киното са наясно, че има такъв филм – Линкълн за адвокат, който определено си струва да се види, ако не сте го „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип) е публикуван за пръв път в Новините Днес.