Смяна на съединител

Смяна на съединител

СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага смяна на съединител в сервизните бази на фирмата.
При повечето автомобили е възможна смяната на съединител и на адрес на клиента.
Смяната на съединител е съпроводена с демонтаж и монтаж на Вашата скоростна кутия, тази “операция” понякога изисква повече време, защото е възможно разглобяването на повече части от Вашият автомобил.

ЦЕНА ЗА СМЯНА СЪЕДИНИТЕЛ може да получите след обаждане на следните мобилни телефони :

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Работим 24 часа, без почивен ден !
Предлагаме комплект съединител, демпферен маховик и помпи за съединител 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

Фирмата разполага с възможност за репатриране на закъсали автомобили 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Извършваме и експресни ремонти, без допълнителни оскъпяване на услугата.
Ескпресните ремонти се извършват единствено, ако е възможно тяхното изпълнение и това не нарушава качеството на предлагата услуга. НЕ спестяваме технологично време и не съкращаваме необходимите операции, за да извършим експресен ремонт.

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз
Денонощен автосервиз София

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Смяна на съединител се изършва на следните видове автомобили :

 • леки автомобили
 • лекотоварни автомобили (бусове)

Всички автомобили с ръчни скоростни кутии притежават съединител, който е съставен от три части – притискателен диск, феродов диск и лагер. Възможно е смяната на феродовият диск, без притискателният и без лагерът, но това не е препоръчително, защото животът е сравнително еднакъв на гореспоменатите части и след като феродовият диск е “свършил” , то съвсем скоро ще се случи това и с притикастелният диск и лагерът.

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз препоръчва цялостната смяна на съединител !

Уважеми клиенти, с оглед БЕЗКОМПРОМИСНОТО качество, на което държим, ние от Денонощен Мобилен Автосервиз работим единствено с наши резервни части. По този начин гарантираме за вложените материали и труд. Не работим с резервни части предоставени от клиенти.

Фирмата ни разполага с няколко автосервиза на територията на гр. София.
Всичките ни бази са денонощни и на Ваше разположение.
Можем да осигурим и репатриране до наш обект.

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP

Нашите партньори от Авточасти Онлайн предлагат над 1 000 000 авточасти в наличност.
Възползвайте се от предложенията и закупете авточасти с отстъпка от над 30 %

Авточасти Онлайн 

 • Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж
  by Новините Днес on November 12, 2022 at 6:35 pm

  Магазин за Акумулатори в Пловдив Денонощен магазин за акумулатори в Пловдив отвори врати за всички, които се намират на територията на града и региона. Интересното в случая е предложението за монтаж и изкупуване на стария акумулатор. Зимата е на прага на нашата врата и с нея идват проблемите свързани със стари и износени автомобилни акумулатори. Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“
  on August 30, 2022 at 7:57 pm

  Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ „Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава
  on August 30, 2022 at 7:47 pm

  Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава Преди около 20 години отидохме на екскурзии до Икарус и по-често до ЛАЗ-695. Както подсказва името, това са автобуси, произведени от Левски автомобилен завод. Възможностите за екскурзия обаче не са единственият транспорт, който носеше голям „L“ на качулката. Един от представителите на същия завод Лвов може да Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства
  on August 30, 2022 at 7:38 pm

  Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства Миете ли колата си? Най-вероятно отговорът е да. Но миете ли двигателя? Ако не, това е като да си вземеш душ, но никога да не си миеш зъбите. Така че не. Двигателят трябва да се измие. Може да се каже, че освен вас и случайния механик, никой не Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип)
  on August 30, 2022 at 7:25 pm

  В този случай, ние не се интересуваме от колата, Линкълн е Линкълн. Новият модел със сигурност не е по-лош от стария и може би дори по-добър. Тук е интересна маркетинговата технология. Любителите на киното са наясно, че има такъв филм – Линкълн за адвокат, който определено си струва да се види, ако не сте го „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип) е публикуван за пръв път в Новините Днес.