Смяна на съединител

Смяна на съединител

СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз предлага смяна на съединител в сервизните бази на фирмата.
При повечето автомобили е възможна смяната на съединител и на адрес на клиента.
Смяната на съединител е съпроводена с демонтаж и монтаж на Вашата скоростна кутия, тази “операция” понякога изисква повече време, защото е възможно разглобяването на повече части от Вашият автомобил.

ЦЕНА ЗА СМЯНА СЪЕДИНИТЕЛ може да получите след обаждане на следните мобилни телефони :

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Работим 24 часа, без почивен ден !
Предлагаме комплект съединител, демпферен маховик и помпи за съединител 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

Фирмата разполага с възможност за репатриране на закъсали автомобили 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Извършваме и експресни ремонти, без допълнителни оскъпяване на услугата.
Ескпресните ремонти се извършват единствено, ако е възможно тяхното изпълнение и това не нарушава качеството на предлагата услуга. НЕ спестяваме технологично време и не съкращаваме необходимите операции, за да извършим експресен ремонт.

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз
Денонощен автосервиз София

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

Смяна на съединител се изършва на следните видове автомобили :

 • леки автомобили
 • лекотоварни автомобили (бусове)

Всички автомобили с ръчни скоростни кутии притежават съединител, който е съставен от три части – притискателен диск, феродов диск и лагер. Възможно е смяната на феродовият диск, без притискателният и без лагерът, но това не е препоръчително, защото животът е сравнително еднакъв на гореспоменатите части и след като феродовият диск е “свършил” , то съвсем скоро ще се случи това и с притикастелният диск и лагерът.

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз препоръчва цялостната смяна на съединител !

Уважеми клиенти, с оглед БЕЗКОМПРОМИСНОТО качество, на което държим, ние от Денонощен Мобилен Автосервиз работим единствено с наши резервни части. По този начин гарантираме за вложените материали и труд. Не работим с резервни части предоставени от клиенти.

Фирмата ни разполага с няколко автосервиза на територията на гр. София.
Всичките ни бази са денонощни и на Ваше разположение.
Можем да осигурим и репатриране до наш обект.

Денонощен МОБИЛЕН автосервиз JM AUTO GROUP

Нашите партньори от Авточасти Онлайн предлагат над 1 000 000 авточасти в наличност.
Възползвайте се от предложенията и закупете авточасти с отстъпка от над 30 %

Авточасти Онлайн 

 • Ремонт на стартер – Възможни неизправности
  by Новините Днес on April 22, 2022 at 10:01 pm

  Ремонт на стартер – Възможни неизправности   Стартерът е електромеханично устройство, което понякога дефектира и тогава се извършва ремонт на стартер или замяната му с нов. Неговата функция е да подсигурява стартиране на двигателя като създава първичен въртящ момент на коляновия вал с необходимите обороти за сгъстяване на горивната смес и нейното възпламеняване. Стартери има … Ремонт на стартер – Възможни неизправности е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат
  by Новините Днес on April 13, 2022 at 1:05 am

  В дни, в които автомобилната състезателна общественост у нас е разединена и се очаква решението на Министерството на спорта за провеждането на сезона и от коя федерация, далеч във Великобритания и Лондон се състоя премиера на български екипаж и автомобил.     В посолството ни в английската столица дебютира Toyota Yaris GR на българския състезател … Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“
  by Inor on November 24, 2021 at 4:23 pm

  БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ За да станете член трябва да предложите на останалите членове преференциални цени за онова, с което се занимавате, работите или правите бизнес. Не е нужно да знаем предварително отстъпката, която ще получи. Важното е да остане доволен и да получи най-добрата цена за България и отлично обслужване. Всеки … БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Евтини акумулатори
  by Новините Днес on October 29, 2021 at 11:09 pm

  Евтини акумулатори с голяма гаранция   Странно за възприемане е, че съществуват евтини акумулатори с голяма гаранция. Понятията се изключват едно-друго, но онлайн магазин за акумулатори Ви предлага точно това! Акумулаторите, които ще намерите в техният магазин за акумулатори са на изключително ниски цени (започват от 45.00лв) без това да влияе на гаранцията, която предлагат – … Евтини акумулатори е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод !
  by Новините Днес on July 10, 2021 at 9:35 am

  България подписа меморандум с германската компания Next eGO за изгражданет на завод за електромобили у нас. Министърът на икономиката Кирил Петков и представители на фирмата показаха и тестваха колите пред медии. „Много съм горд, че една немска компания от бъдещето за електрически автомобили, която вече произвежда електромобили, ще направят основното си производство в град Ловеч. Голяма част … Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод ! е публикуван за пръв път в Новините Днес.