Чип Тунинг

Чип Тунинг

Чип Тунинг

Предлагаме инвидуален професионален чип тунинг / ремап за Вашия автомобил, джип, бус или камион.
Нашите специалисти изготвят индивидуални карти, чрез които се контролира не само количеството на горивото или налягането, което да създава турбокомпресора, а много други параметри, които подобряват работата на автомобила Ви, повишават неговата мощност и намаляват разхода на гориво !

 • чип тунинг на леки автомобили и джипове
 • чип тунинг на бусове
 • чип тунинг на строителни и селскостопански машини

РЕМАП , най-просто казано това е STAGE 1 , чрез който се повишата мощността и не са необходими преработвания на двигателя, добавяне на елементи или модифицирането на съществуващите.
Реално, чрез РЕМАП може да се постигне до 30-35% увеличена мощност и до 10-15% намален разход на гориво.

STAGE 2 тунинг представлява софтуерен ремап (чип тунинг) и преработване на някои фабрично поставени агрегати във вашия автомобил – турбо ; двигател ; дюзи и т.н, като всичко зависи от определения бюджет и от това, колко конски сили желаете да “извадим” от вашия автомобил.

STAGE 3 тунинг е изключително скъп тунинг вариант, но удоволствието е несравнимо.
Тук се променя софтуер, посредством ремап, модифицират се някои или всички автомобилни “възли” , които са важни за повишаването на мощността, но също така се добавят и нови, по-усилени и специално произведени за тунинг на двигатели и скоростни кутии.

Ще се радваме да изработим заедно, вашата идея за тунинг.
Благодарим на всички наши клиенти за доверието, което ни оказаха през годините !

За повече информация, може да разгледате нашия отделен уеб сайт, http://tuning-bg.com
, който също е част от JM AUTO GROUP , на него ще откриете различни софтуерни услуги, както и цени за чип тунинг.

За повече информация, може да се свържете и с нашите консултанти.

Раборим 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

 • Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж
  by Новините Днес on November 12, 2022 at 6:35 pm

  Магазин за Акумулатори в Пловдив Денонощен магазин за акумулатори в Пловдив отвори врати за всички, които се намират на територията на града и региона. Интересното в случая е предложението за монтаж и изкупуване на стария акумулатор. Зимата е на прага на нашата врата и с нея идват проблемите свързани със стари и износени автомобилни акумулатори. Магазин за акумулатори в Пловдив – Денонощен и с възможност за монтаж е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“
  on August 30, 2022 at 7:57 pm

  Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ „Волга 5000” е модерен автомобил, или по-скоро неговата концепция, която се превърна в един от най-впечатляващите и привлекателни от всички съществуващи руски автомобили. Изглежда оригинално и на пръв поглед дори не е ясно, чието производство е наш или чужд. Е, колата представлява определен интерес, затова си заслужава да се Ефективен руски автомобилен дилър „Волга 5000“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава
  on August 30, 2022 at 7:47 pm

  Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава Преди около 20 години отидохме на екскурзии до Икарус и по-често до ЛАЗ-695. Както подсказва името, това са автобуси, произведени от Левски автомобилен завод. Възможностите за екскурзия обаче не са единственият транспорт, който носеше голям „L“ на качулката. Един от представителите на същия завод Лвов може да Laser-4202: отстранен от производството, но външния вид остава е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства
  on August 30, 2022 at 7:38 pm

  Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства Миете ли колата си? Най-вероятно отговорът е да. Но миете ли двигателя? Ако не, това е като да си вземеш душ, но никога да не си миеш зъбите. Така че не. Двигателят трябва да се измие. Може да се каже, че освен вас и случайния механик, никой не Измиване на автомобилни двигатели: начини и средства е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип)
  on August 30, 2022 at 7:25 pm

  В този случай, ние не се интересуваме от колата, Линкълн е Линкълн. Новият модел със сигурност не е по-лош от стария и може би дори по-добър. Тук е интересна маркетинговата технология. Любителите на киното са наясно, че има такъв филм – Линкълн за адвокат, който определено си струва да се види, ако не сте го „Линкълн за адвокат“: главният герой зад волана на нов модел (видеоклип) е публикуван за пръв път в Новините Днес.