Чип Тунинг

Чип Тунинг

Чип Тунинг

Предлагаме инвидуален професионален чип тунинг / ремап за Вашия автомобил, джип, бус или камион.
Нашите специалисти изготвят индивидуални карти, чрез които се контролира не само количеството на горивото или налягането, което да създава турбокомпресора, а много други параметри, които подобряват работата на автомобила Ви, повишават неговата мощност и намаляват разхода на гориво !

 • чип тунинг на леки автомобили и джипове
 • чип тунинг на бусове
 • чип тунинг на строителни и селскостопански машини

РЕМАП , най-просто казано това е STAGE 1 , чрез който се повишата мощността и не са необходими преработвания на двигателя, добавяне на елементи или модифицирането на съществуващите.
Реално, чрез РЕМАП може да се постигне до 30-35% увеличена мощност и до 10-15% намален разход на гориво.

STAGE 2 тунинг представлява софтуерен ремап (чип тунинг) и преработване на някои фабрично поставени агрегати във вашия автомобил – турбо ; двигател ; дюзи и т.н, като всичко зависи от определения бюджет и от това, колко конски сили желаете да “извадим” от вашия автомобил.

STAGE 3 тунинг е изключително скъп тунинг вариант, но удоволствието е несравнимо.
Тук се променя софтуер, посредством ремап, модифицират се някои или всички автомобилни “възли” , които са важни за повишаването на мощността, но също така се добавят и нови, по-усилени и специално произведени за тунинг на двигатели и скоростни кутии.

Ще се радваме да изработим заедно, вашата идея за тунинг.
Благодарим на всички наши клиенти за доверието, което ни оказаха през годините !

За повече информация, може да разгледате нашия отделен уеб сайт, http://tuning-bg.com
, който също е част от JM AUTO GROUP , на него ще откриете различни софтуерни услуги, както и цени за чип тунинг.

За повече информация, може да се свържете и с нашите консултанти.

Раборим 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

 • Каква ще бъде новата Dacia Duster?
  on April 19, 2021 at 6:01 am

  Новата Dacia Duster вече е в процес на разработка. Третото поколение на кросоувъра трябва да бъде представено на… Материалът Каква ще бъде новата Dacia Duster? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • 14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима
  on April 18, 2021 at 4:01 pm

  Според LIFE SHOT, непълнолетният Иля, който само преди два дни е навършил 14 години е лицето причинило тежката… Материалът 14-годишен тийнейджър загина във фатална катастрофа и уби още четирима е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Въпреки че са евтини, новите “дачии” не са опасни
  on April 18, 2021 at 11:01 am

  Наскоро, в интернет пространството се появи информация, относно новите краш тестове, проведени от Euro NCAP, в които новите… Материалът Въпреки че са евтини, новите “дачии” не са опасни е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • 125 години от създаването на първия камион
  on April 18, 2021 at 9:01 am

  Първият камион в света е създаден през 1896 г. Един от най-големите таланти в изобретенията Готлиб Даймлер търсил… Материалът 125 години от създаването на първия камион е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Все повече шофьори избират всесезонни гуми
  on April 18, 2021 at 8:01 am

  Повече от половината от европейските шофьори, които използват всесезонни гуми, ги избират поради удобството, което им предоставят, тъй… Материалът Все повече шофьори избират всесезонни гуми е публикуван за пръв път на Новините Днес.