Чип Тунинг

Чип Тунинг

Чип Тунинг

Предлагаме инвидуален професионален чип тунинг / ремап за Вашия автомобил, джип, бус или камион.
Нашите специалисти изготвят индивидуални карти, чрез които се контролира не само количеството на горивото или налягането, което да създава турбокомпресора, а много други параметри, които подобряват работата на автомобила Ви, повишават неговата мощност и намаляват разхода на гориво !

 • чип тунинг на леки автомобили и джипове
 • чип тунинг на бусове
 • чип тунинг на строителни и селскостопански машини

РЕМАП , най-просто казано това е STAGE 1 , чрез който се повишата мощността и не са необходими преработвания на двигателя, добавяне на елементи или модифицирането на съществуващите.
Реално, чрез РЕМАП може да се постигне до 30-35% увеличена мощност и до 10-15% намален разход на гориво.

STAGE 2 тунинг представлява софтуерен ремап (чип тунинг) и преработване на някои фабрично поставени агрегати във вашия автомобил – турбо ; двигател ; дюзи и т.н, като всичко зависи от определения бюджет и от това, колко конски сили желаете да “извадим” от вашия автомобил.

STAGE 3 тунинг е изключително скъп тунинг вариант, но удоволствието е несравнимо.
Тук се променя софтуер, посредством ремап, модифицират се някои или всички автомобилни “възли” , които са важни за повишаването на мощността, но също така се добавят и нови, по-усилени и специално произведени за тунинг на двигатели и скоростни кутии.

Ще се радваме да изработим заедно, вашата идея за тунинг.
Благодарим на всички наши клиенти за доверието, което ни оказаха през годините !

За повече информация, може да разгледате нашия отделен уеб сайт, http://tuning-bg.com
, който също е част от JM AUTO GROUP , на него ще откриете различни софтуерни услуги, както и цени за чип тунинг.

За повече информация, може да се свържете и с нашите консултанти.

Раборим 24 часа, 7 дни в седмицата – без почивен ден !

0896 54 24 24 
0896 56 24 24

 • Ремонт на стартер – Възможни неизправности
  by Новините Днес on April 22, 2022 at 10:01 pm

  Ремонт на стартер – Възможни неизправности   Стартерът е електромеханично устройство, което понякога дефектира и тогава се извършва ремонт на стартер или замяната му с нов. Неговата функция е да подсигурява стартиране на двигателя като създава първичен въртящ момент на коляновия вал с необходимите обороти за сгъстяване на горивната смес и нейното възпламеняване. Стартери има … Ремонт на стартер – Възможни неизправности е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат
  by Новините Днес on April 13, 2022 at 1:05 am

  В дни, в които автомобилната състезателна общественост у нас е разединена и се очаква решението на Министерството на спорта за провеждането на сезона и от коя федерация, далеч във Великобритания и Лондон се състоя премиера на български екипаж и автомобил.     В посолството ни в английската столица дебютира Toyota Yaris GR на българския състезател … Toyota Yaris GR и Свилен Димов ще участват в родния рали шампионат е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“
  by Inor on November 24, 2021 at 4:23 pm

  БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ За да станете член трябва да предложите на останалите членове преференциални цени за онова, с което се занимавате, работите или правите бизнес. Не е нужно да знаем предварително отстъпката, която ще получи. Важното е да остане доволен и да получи най-добрата цена за България и отлично обслужване. Всеки … БЕЗПЛАТНО СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ „КЛУБ на ОПОЗИЦИЯТА“ е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Евтини акумулатори
  by Новините Днес on October 29, 2021 at 11:09 pm

  Евтини акумулатори с голяма гаранция   Странно за възприемане е, че съществуват евтини акумулатори с голяма гаранция. Понятията се изключват едно-друго, но онлайн магазин за акумулатори Ви предлага точно това! Акумулаторите, които ще намерите в техният магазин за акумулатори са на изключително ниски цени (започват от 45.00лв) без това да влияе на гаранцията, която предлагат – … Евтини акумулатори е публикуван за пръв път в Новините Днес.

 • Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод !
  by Новините Днес on July 10, 2021 at 9:35 am

  България подписа меморандум с германската компания Next eGO за изгражданет на завод за електромобили у нас. Министърът на икономиката Кирил Петков и представители на фирмата показаха и тестваха колите пред медии. „Много съм горд, че една немска компания от бъдещето за електрически автомобили, която вече произвежда електромобили, ще направят основното си производство в град Ловеч. Голяма част … Официално: България ще произвежда електромобили ! 1000 работни места в новия завод ! е публикуван за пръв път в Новините Днес.